Serum Muka Terbaik 2018, 100% Dari Bahan Semulajadi


Adakah anda salah seorang wanita moden yang sangat mementingkan penjagaan wajah yang sihat, mulus dan bebas cela? Anda ingin mencari serum terbaik 100% dari bahan semulajadi? InshaAllah, saya akan kongsikan kepada anda serum yang bebas bahan kimia dan selamat untuk kulit wajah anda.

Pentingkah Serum Dalam Skincare?
Sudah tentu! Di bawah ini saya kongsikan manfaat serum untuk sama-sama kita ambil tahu.

Manfaat Serum Muka1. Ianya sangat berkesan

Serum  mengandungi kepekatan tertinggi bahan aktif yang boleh anda dapatkan tanpa preskripsi. Jika dibandingkan dengan pencuci dan pelembab biasanya hanya mengandungi 5 dan 10% bahan aktif, sedangkan serum boleh mengandungi sehingga 70%. Maksudnya, kesan dari penggunaan serum ini, ianya akan mengurangkan garis halus, mencerahkan, berkesan menghilangkan bintik hitam. Best kan?


2. No Fillers
Sekiranya anda mempunyai kulit sensitif atau mudah pecah, anda perlu tahu akan kepentingan mengelakkan ejen-ejen occlusive murah (seperti minyak mineral dan petroleum). 

Kerana serums direka khas untuk menjadi sistem yang sampai ke kawasan yang ingin kita rawat.  Ianya juga tidak mengandungi apa-apa bahan merosakkan kulit. Matifnya adalah untuk memastikan bahan-bahan aktif  yang mewah (peptida, sel stem, vitamin dan mineral yang bermanfaat) melepasi lapisan luar kulit anda dan menyalurkan kelebihannya jauh ke dalam, jadi apa-apa yang boleh didapati dalam perjalanan misi itu keluar dari saluran sepenuhnya. Keputusan? Satu ramuan penjagaan kulit tulen, kuat dan hebat!


3. Kerosakan/breakout  yang lebih minima.


Berita baik untuk anda yang mempunyai masalah kulit berjerawat, serum tidak sama seperti pelembab tradisional yang boleh meninggalkan lapisan yang menyekat pori-pori kulit. Serum mempunyai konsistensi berair- ianya berasaskan air dan bukannya minyak.

Ini bermakna, serum akan menyerap lebih pantas tanpa apa-apa yang mampu menghalangnya untuk sampai ke bawah kulit anda yang paling dalam.

4. Kulit menjadi kurang berminyak

Apabila kulit kita menjadi berminyak, perkara terakhir yang kita mahu lakukan adalah melembapkannya. Di sinilah serum menjadi pilihan utama kita. Ianya jauh lebih ringan (dan lebih cepat menyerap) daripada pelembap, ianya mengekalkan kulit anda terhidrasi dan kelihatan sihat!

Mahukah anda saya kongsikan serum yang ebbas 1500 bahan kimia dan 100% dari bahan semulajadi? Bahkan diuji oleh pakar kulit dan pakar mata bagi memastikan ianya sangat selamat, sesuai dan berkesan untuk kegunaan kita bersama?

Of kos anda dan saya nak kan. Ha! serum apa?
Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan Youth Complex yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan di peringkat sel.

Bahan-bahan: Youth Complex dengan apple cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul
Apple Stem Cell Extract. Kajian menunjukkan, bahawa apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lebih lembut dan lebih lama.Lotus Japonicus. Youth terdapat gabungan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

Jika anda seorang wanita yang sangat mementingkan pemeliharaan kulit wajah hingga ke peringkat paling dalam, anda perlu menggunakan serum sebagai salah satu skincare anda. Tapi awas! kena pilih skincare yang 100% semulajadi. Bijak sekarang supaya kulit wajah kita masih kelihatan muda walaupun usia dah meningkat dewasa.

Serum Youth ini adalah pilihan bijak anda jika anda pentingkan skincare yang selamat dan berkesan dari kanser kulit.
Wowww! meletop sangat testimoni skincare Youth ni. Kan, Kan?

                      Mesti Baca!!<<Testimoni Youth Shaklee, Jaminan 10 tahun lebih muda

Jadi, apa tunggu lagi?! Pastikan skincare yang hangat di pasaran ini menjadi milik anda sekarang juga. Jangan lupa contact saya di 019.858.3575. Konsultasi khusus hanya untuk anda yang menjadi customer saya. Istimewa untuk anda seorang. Eh! Nak ajak ipar duai, saudara marapun boleh bah.

Salam manis dari saya,
Zarina Ismawi
Pengedar Shaklee Anda
ID 1244624

Labels: , , , , , , ,