Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee 2018 Yang Perlu Anda Tahu

/
2 Comments
Adakah anda seorang pelanggan setia produk shaklee? Membeli produk shaklee hampir setiap bulan, namun belum pernah mendaftar sebagai ahli shaklee? Banyak sangat kelebihan yang akan anda perolehi jika DAFTAR AHLI SHAKLEE dengan #teamommasihat.



KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

1. Anda layak membeli produk shaklee dengan harga jauh lebih jimat, iaitu diskaun 15-20% bagi setiap produk. Saya bagi contoh.

Harga runcit Produk X = RM171
Harga Ahli Produk X = RM137

Nampak tak bezanya yang jauh melangit? hehe.

Sebab tu, rugi sangat jika tidak mendaftar sebagai ahli shaklee.

2. Anda ada sistem online sendiri di www.shaklee2u.com.my. Nak beli produk shaklee? Klik-klik je, then terus abang gdex hantar produk shaklee anda terus ke depan rumah. Tak yah nak naik flight ke semenanjung nak beli shaklee. hehe. Mudah kan? 

Opppss! ada berita baik lah. Start April 2018, semua postage ke seluruh Malaysia dah diselaraskan. Baiknya shaklee neh. RM10.60 je semua uools. Nak beli satu kontenapun boleh. Kalau beli twinpack vivix, free postage. Beli rm600 keatas, free jugak postage. wah.wah.

3. Anda akan mendapat stok shaklee dari HQ shaklee. Bukannya produk yang diambil dari seludup, dari lazada, dari shoppe. haha. Apa barang beli kat tempat macam tu kan. Shaklee memang tak bertanggungjawab jika terjadi sebarang masalah jika anda membeli shaklee selain dari Pengedar yang sah. 

4. Anda akan diconsult cara makan yang betul dari Pengedar Shaklee Yang sah. Yang dimonitor oleh Pakar Nutrisi Shaklee serta dibimbing oleh senior2 yang dah lama dalam shaklee. Senior ni bukan sebulan dua tau, Tapi berpuluh tahun dalam shaklee dan ambik shaklee.

5. Layak menghadiri talk/seminar tentang kesihatan dari shaklee. Hari tu ada pergi program ujian kulit muka. Baru tau kulit kita ni jenis macam mana. 

6. Layak mendapat bonus bulanan jika pembelian melebihi 150uv.

Image result for bonus shaklee


Bila dah mendapat shaklee effects dan merasai kesannya. Teringin pula nak berkongsi dengan orang ramai kan. Nak join bisnes shaklee tak..?

KENAPA BISNES SHAKLEE NI BEST?

1. Bimbingan online setiap hari di grup wassap tentang produk, tentang skill pemasaran dll.
2. Dimasukkan ke grup facebook yang mempunyai banyak poster dan testimoni serta teknik2 yang boleh digunakan untuk membantu bisness.


CARA MUDAH MENDAFTAR AHLI SHAKLEE

1. Anda boleh menghubungi saya di 0198583575. Saya akan bantu anda untuk mendaftar sebagai ahli.
2. Isi borang keahlian di sini .
3. Anda boleh walk in di cawangan berhampiran dan anda boleh meminta borang seperti dibawah.


Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, anda perlu ada upline. Anda boleh isikan number ID saya di ruangan MAKLUMAT PENAJA- Zarina Ismawi ID 1244624.

Mudah kan?

Jadi, apa tunggu lagi?

Bertindak sekarang.


You may also like

2 comments:

  1. Shaklee semakin berkembang utk bisnes mereka. Ramai orang yang sudah memanfaat dengan produk-produk Shaklee dah terus menjadi member syarikat itu juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya. Shaklee bertapak ddi malaysia since 1989. Dah lama. Di luar negara dah 100 tahun. =)

      Delete

Powered by Blogger.