Cream Muka Untuk Kulit Kering Yang Selamat Dan Semulajadi

Adakah anda stress memikirkan kulit wajah yang kering dan asyik mengelupas? Tengah mencari cream muka untuk kulit kering yang selamat dan berkesan?Jangan risau, setiap masalah ada solusinya. Ada jalan penyelesaiannya. Percayalah.

Sebelum tu, kena tahu dulu. Apakah punca kulit muka anda kering?

1. Kurang minum air kosong


Ya. Kurang pengambila air seharian adalah salah satu punca utama kulit wajah anda kering dan mengelupas. Cuba untuk tambahkan kuantiti air yang anda minum seharian. 25kg bersamaan 1Liter air yang anda perlukan. Kalau berat anda 60kg, anda perlukan 4L sehari. Kadang kala kita tersalah tafsir, sebenarnya sel kita hauskan air, iaitu perlukan air, naun kita ingatkan kita lapar makanan. Jadi, kita mengisi makanan menyebabkan berat kita semakin hari semakin bertambah. Semakin berat badan kita, semakin banyak jumlah air yang badan kita perlukan untuk memastikan sistem dalam tubuh berfungsi dengan baik.

2. Sering terdedah di bawah cahaya matahari tanpa perlindung spf


Melihat permandangan matahari terbenam ni best je kan. Tapi, jika kita sering terdedah di bawah cahaya matahari yang terik dan panas, ianya akan menyebabkan kulit wajah kita akan kehilangan kelembapan semulajadi dan akan menyebabkan ianya kering.

3. Pemilihan cream pelembab yang salah



Zaman ni, zaman kosmetik yang sangat banyak dan melambak. Sampai ke satu tahap tak tau nak pilih yang mana, Betul tak? Jangan ehhhh. Mesti wajib pilih cream pelembab yang berasaskan bahan semulajadi. Iklim Malaysia ni sangat panas. Kita perlukan cream yang ada Sun Protection Foundation at least 50. Ada ke..? Memang ada!

4. Habit suka mengorek kulit kering

Ha. yang ni akupun suka. haha. Kalau jerawat yang ada nanah lagilah geram nak picit kan. Tapi, sebenarnya perangai macam ni tak elok untuk kulit wajah. Kalau kulit kering dikorek, makin lukalah kulitnya tu kan. Alahai. Cuba tuam dengan air suam. Kan elok gitu.

5. Pengambilan Steroid bagi jangka masa panjang

Certain mereka yang mengambil ubat seperti steroid sebenarnya berisiko untuk mendapatkan kulit muka yang kering. Ianya memberikan tindak balas kepada sistem dalam tubuh badan. Jadi, jangan hairan jika kulit anda yang mengambil ubat steroid akan kelihatan kering dan mengelupas.


Cream Muka Yang Sesuai Untuk Anda

Cream muka ini telah dikaji oleh pakar selama 8 tahun. Diuji secara klinikal dan diuji juga oleh pakar kulit dan pakar mata. Ianya bagi memastikan krim ini selamat untuk semua orang. Bahkan jaminan 100% diberikan bahawa mereka yang menggunakan produk ini akan menjadi semakin muda dan jelita.




Cream Pelembab Youth ini ada SPF50 yang membantu melindungi kulit anda dari sinaran matahari yang iri dengan kecantikan anda miliki. Ade ke cream kat luar sana  yang mencecah SPF 50?Youth satu-satunya yang memberikan jaminan terbaik untuk anda,

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract





                                                                       Mesti Baca!<<<Skincare Bebas Bahan Kimia


Produk 100% vegan atau semulajadi ini sangat sesuai untuk kulit wajah anda.  Alam semulajadi menjanjikan keselamatan buat kita dari bahan kimia yang hanya merosakkan kulit wajah kita yang sedia ada seperti bidadari itu. Cewah.

Bagi pencinta kesihatan, dan kecantikan, anda sangat mementingkan bahan semulajadi yang selamat dan berkesan untuk wajah anda bukan?

Nah, sekarang inilah gilirannya untuk anda menghubung saya bagi mendapatkan cream hebat ini. Jom! hubungi saya sekarang juga!


Zarina Ismawi
ID 1244624
0198583575

Labels: , , , , , , , , , ,