Cara Menambahkan Berat Badan Anak 2 Tahun Dengan Cepat


Assalammualaikum dan Hai untuk semua ibu bapa yang membaca entry ni. Moga sentiasa ceria dan bahagia. Bila berbincang tentang anak-anak, fasa yang paling kritikal bagi kita sebagai ibu bapa adalah saat mereka masih berada di fasa bayi hingga kanak-kanak. Lebih kurang 2 tahun ke bawah ye. Kenapa usia begini sangat kritikal? Hal ini disebabkan dalam tempoh begini badan mereka tengah berperang untuk membina antibodi sendiri.

Dalam fasa ini juga, mereka akan kerap demam, batuk dan sebagainya. Kadangkala disebabkan gigi nak tumbuh. Fasa nak merangkak, nak berdiri, nak berjalan. Perasan tak, setiap kali progress mereka nak ke fasa seterusnya mereka akan demam.? Saat inilah berlakunya pelbagai perubahan sistem dalam tubuh yang terbina bagi melengkapkan sistem yang ada.

Namun, terdapat juga kes di mana dalam fasa usia 2 tahun, terdapat anak-anak yang sangat kurus, tidak ada selera makan, memilih makanan dan sebagainya. Ibu bapa sangat risau melihat berat badan anak asyik di garisan merah betul tak?

Jom tengok video ni dulu ye.




Mengapa Mesti Mealshake?


Sumber yang baik bagi serat dan protein. Protein membantu membina dan memperbaiki tisu badan. Ia adalah penting untuk pertumbuhan dan perkembangan, membekalkan asid amino yang diperlukan untuk penghasilan protein.

Kaya dengan kalsium dan zink. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat. Zink memainkan peranan yang penting dalam pertumbuhan.



























TESTIMONI MEALSHAKE SHAKLEE


Ramai customer saya yang sangat berpuas hati selepas mengambil mealshake shaklee. Ingat! ianya hanya sesuai untuk kanak-kanak berusia setahun keatas sahaja. Ianya juga jangan sesuai untuk orang dewasa.

                                Mesti Baca..!!>>>>Tips Tambah Berat Badan Dengan Cepat

Mealshake ni juga sangat sesuai untuk diambil oleh kanak-kanak yang kerap demam dan sebagainya. Cara penyediaan mealshake ini juga berbeza bagi peringkat usia. Beli dengan saya, saya akan ajar cara yang betul untuk anda. Itulah keistimewaannya jika anda membeli dengan agents yang sah. Anda akan diguide secara eksklusif!

Sebagai ibu bapa, kita perlu memberikan sokongan yang terbaik bagi membantu tumbesaran anak-anak kita. Biar mereka membesar dengan sihat dan bebas penyakit. Melabur demi kesihatan anak-anak. Tak kan periuk belangan, tuperware je tersusun elok dalam almari kan, ni ha..supplemen untuk si manja kita. Apa salahnya melabur kan. 1 tong ni tahan lama tau. Selain itu, mereka boleh juga diberikan set meningkatkan sistem imun kanak-kanak iaitu omega guard, vitalea for kids dan nutriferon.

Berminat untuk mendapatkan mealshake ni? Jom contact saya sekarang juga. Saya sedia membantu anda.


Zarina Ismawi Ommasihat
0198583575
ID 1244624

No comments:

Powered by Blogger.