Testimoni Youth Shaklee 2018 | Jaminan Muda 10 Tahun Dari Usia

/
0 Comments






Skincare Youth Shaklee | Ramai wanita naik meroyan bila melihat teaser skincare Youth shaklee di youtube. Testimoni youth shaklee menunjukkan jaminan muda 10 tahun dari usia. Pergh! sape tak nak kan. Saya sendiri tak senang duduk sebelum memiliki 1 set tu tau. Adeh! Shaklee ni memang. Sudahlah kecewa sebab Nutriwhite yang power giler tu dah oos, dikejutkan pula dengan Youth kajian selama 8 tahun dan diuji secara klinikal ini dikatakan bakal oos dalam masa yang singkat. Pergh! China dengan Taiwan siap suh shaklee US keluarkan stok baru lagi. Adoinaaa. Giler tak meroyan.!



Nasib qualified untuk hadir BLNC shaklee sabtu ni. Berpeluanglah nak dapatkan Set Youth ni. Jangan jeles. hehe. Korangpun mesti teringin nak tau produk ni kan? kan.kan! Meh nak cerita.



Skincare yang mengambil masa selama 8 tahun untuk dihasilkan ini adalah kajian sainstis shaklee yang terdiri dari pakar dermatologist. 100% jaminan wanita yang diuji secara klinikal mengalami perubahan yang sangat positive! Cuba beritahu, skincare mana yang ada kat pasaran berani memberikan jaminan 100% ? Bahkan YOUTH ni bebas paraben, bebas 2500 bahan kimia yang merosakkan wajah kita!

Pergh!

Lagilah tak senang duduk ye.



#YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser


Pembersih 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih pH seimbang menggabungkan vitamin dan polifenol yang dipatenkan serta alga pengelupasan untuk menggosok lembut, membersihkan, dan membelai kulit anda. Hadapi dunia dengan cahaya yang dilahirkan khusus untuk anda. 100 bahan organik.

Diboostkan secara Pembaikan Vital + ®, Ekstrak Anggur Muscadine, dan Penggabungan Kompleks Alga Hijau.


#YOUTH® Perfecting Skin Toner
(Menggelupas, Melembabkan Dan Menyerikan Wajah) 



Membebaskan kulit anda dari sel-sel yang telah rosak dan mati serta menyingkirkan sel yang tela rosak akibat pencemaran alam sekitar . Diformulasi sebagai asas untuk mengelupas, menghidrat, dan menyuburkan dengan campuran vitamin, polifenol, dan botani penting untuk kulit yang bersinar. 

Dikuasakan oleh: Pembaikan Vital + ®, Ekstrak Anggur Muscadine, dan Peremajaan Kompleks Alga Hijau. 


#YOUTH® Activating Serum
Advanced renewal for younger-acting skin 


Serum Pengaktifan Youth mempunyai 10x aktif untuk memberikan langkah regenerasi sel yang penting. Satu campuran vitamin, polifenol, dan Youth Complex bagi menyokong pengeluaran kolagen dan diperbaharui di peringkat sel, menjadikan kulit anda bertindak lebih muda untuk berseri dan meremajakan. 

Formulasi: Sel Apple, Lotus Japonicus, Vitamin Encapsulated A.


#YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50

Lindungi kulit anda dengan menjarakkannya dengan matahari. Biopolimer marin semulajadi melindungi anda dari pencemaran. Antioksidan dipatenkan melindungi daripada radikal bebas. Zink oksida mineral yang diperoleh secara semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 Spektrum UVA / UVB bebas-kimia. Vitamin dan minyak berkhasiat melembapkan kulit anda dan meningkatkan penampilan keseluruhan kulit anda. 

Formulasi : Mineral SPF 30, Pembaikan Vital + ®, dan Ekstrak Anggur Muscadine.

Dikuasakan oleh: Pembaikan Vital + ®, Schisandra, dan Lotus Japonicus


#YOUTH® Advanced Renewal Night Cream

Krim pembaikan malam yang disasarkan ini menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur. Campuran botani proprietari membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya. Terdapat dalam formula Kaya atau Cahaya. 

Advanced Renewal Night Cream - Kaya: Untuk menghidrat dan melembutkan kulit secara mendalam. 

Diformulasi oleh: Pembaikan Vital + ®, Lotus Japonicus, Shea Butter, dan Jojoba untuk menghidrat dan melembutkan kulit.



#YOUTH® Activating BB Cream




Dapatkan kulit bercahaya, sempurna. Balsem Kecantikan 5-in-1 dirumuskan dengan polifenol anggur muscadine untuk melindungi daripada merosakkan radikal bebas, ditambah vitamin C, E, dan B5 untuk menyuburkan. Green Algae membantu meningkatkan ketegangan sementara polimer yang berasal dari laut menghasilkan perisai perlindungan dari pencemaran. Zink yang diperolehi semulajadi memberikan perlindungan matahari SPF 30 Spectrum Broadband UVA / UVB tanpa bahan kimia.


YOUTH BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERIKUT:

Parabens

Sodium/Ammonium Lauryl Sulfate

Phthalates

Propylene Glycol

BHT

BHA

Mercury

Hydroquinone

Mineral Oil

Petrolatum 


Synthetic Colors

Synthetic Fragrance

Benzalkonium Chloride

Benzophenone

Cyclomethicone

Aluminum Lakes

Lanolin

Petroleum-Derived Waxes

Quaternium-15

Methylisothiazolinone 

Triclosan

Microbeads (Microplastics)

Aminobenzoic Acid (PABA)

Avobenzone

Cinoxate

Dioxybenzone

Nitro & Polycyclic Musks

Testomoni YOUTH Shaklee









Best kan YOUTH Shaklee neh! Anda dah ready untuk dapatkannya yang akan dilancarkan Mac ini. Jom! hubungi saya segera untuk pre order skincare ini! Tiada jaminan bekalan akan mencukupi untuk semua penduduk Malaysia!





You may also like

No comments:

Powered by Blogger.