Produk Penjagaan Muka Yang Selamat Untuk Ibu Mengandung

Produk Penjagaan Muka Yang Selamat Untuk Ibu Mengandung| Bakal menjadi seorang ibu adalah suatu anugerah yang tidak mampu dinilai oleh kata. Hanya seorang ibu memahami apakah perasaannya. Hal ini kerana, dia akan melalui fasa janin membesar dari rahimnya sendiri. Maha Suci Allah yang telah menciptakan manusia dengan sebaik-baik kejadian. Bahkan ciptaan yang paling sempurna di muka bumi ini. Namun, kadang kala, perubahan hormon dan fizikal semasa mengandung menyebabkan ibu mengandung terasa sukar. Kadangkala kulit menjadi tersangat sensitif, cepat kering, mengelupas. Sehingga ke satu tahap, dah tak tahu nak guna pencuci muka yang mana. I feel you mama.

Sebelum tu, mama kena tahu, bahan kimia apakah yang akan menjejaskan bayi dalam kandungan mama. Antaranya adalah:



Tretenoin
Merkuri
Hydroquinone
Paraben
Salicylik asid
Retinol (vitamin A)
SLS dan SLES

Produk penjagaan wajah yang mengandungi bahan bahan tersebut di atas boleh membawa kesan buruk kepada bayi seperti:

1.Penyakit kulit

Image result for bayi sakit kulit

2. Kelahiran bayi pramatang

Image result for bayi pramatang

3. Kecacatan kelahiran

Image result for kecacatan bayi semnejak lahir

4. Keguguran

Image result for keguguran

Kesian kan, kalau baby kita lahir tak cukup bulan, cacat selepas lahir, lebih menyedihkan apabila kita sebagai ibu yang menjadi penyebabnya.

Mama, boleh melakukan pembacaan lebih lanjut di sini tentang bahan kimia dalam produk kosmetik.


Hari ni nak share produk penjagaan muka yang selamat kerana berasaskan 100% bahan organik, diuji oleh pakar kulit, pakar mata. Ianya adalah Youth Shaklee!

100% adalah semulajadi kerana ianya berasaskan tumbuhan.
8 tahun kajian dilakukan. 
Hipoalergenik
Tidak menyumbatkan liang pori.
 Diuji oleh pakar kulit
Diuji oleh pakar mata.
Bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya.


KUASA BOTANIKAL
Asas kepada kulit cantik dan kelihatan muda adalah pembaharuan sel. Apabila umur meningkat, pembaharuan sel akan menjadi perlahan dan kurang menghasilkan kolagen serta elastin.

Bahan Utama Youth

Muscadine Grape. Polifenol muscadine grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.


Lotus Japonicus. Youth terdapat gabungan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.


Apple Stem Cell Extract. Kajian menunjukkan, bahawa apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lebih lembut dan lebih lama.


Schisandra Chinensis Fruit Extract. Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. Ianya menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti oksidan.



Vital Repair Complex. Ianya mempunyai pelbagai paten yang memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

SET YOUTH TERDIRI DARIPADA:

1. Luminous Gel Oil Cleanser

3 dalam 1. Tidak mengandungi sabun, p-H seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

Bahan-bahan: Vital Repair, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau.

2. Perfecting Skin Toner.


Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran. Membersihkan kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten agar kulit lebih berseri.

Bahan-Bahan : Vital Repair, Muscadine Grapa Extract, Ekstrak Alga Hijau.

3. Youth Activating Serum.


Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan Youth Complex yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan di peringkat sel.

Bahan-bahan: Youth Complex dengan apple cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul

4. Age Defense Mouisturizer-SPF50


Pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan nutrien botani melembabkan kulit anda dan menambah baikkan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan: SPF 50, Vital Repair Complex, Muscadine Grape Extract.

5. Advanced Renewal Night Cream-Light

Ekstrak alga marin, muscadine grape dan lotus japonicus serta anti oksidan yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas bagi membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Bahan-bahan: Vital Repair, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus.

6. Radiance C + E


Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan Vitamin E esktrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Mengurangkan tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Bahab-bahan: 20% Vitamin C tulen, Vitamin E, raspberi.

Wow! Tak teruja ke dengan bahan-bahan semulajadinya ini? Jom lihat testimoni pula ye.

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE 25 HARI PENGGUNAAN.

Kedutan dan tona sekata hilang.



Kedutan bawah mata hilang.


Kulit lebih berseri dan cerah


Parut di wajah hilang

Liang roma semakin mengecil


[ Perjalanan Saya Bersama Youth Shaklee]
Klik di sini

Mama tak teringin memiliki set YOUTH SHAKLEE sekarang juga? Jom! Contact saya sekarang untuk pre order!

Suami yang budiman, jom hadiahkan set youth ini untuk isteri tercinta. Biar wajah isteri semakin berseri setiap hari. Yang bestnya, ianya selamat untuk bayi dalam kandungan isteri anda.

Image result for ibu mengandung

Anda juga boleh klik di bawah:

Produk mandian organik yang selamat untuk bayi anda.[klik di sini]

No comments:

Powered by Blogger.