Petua Merawat Mati Pucuk Secara Semulajadi

Image result for erection

Mati pucuk atau masalah ereksi di kalangan suami adalah salah satu punca masalah ketidaksuburan dalam rumah tangga. Kena tahu apa itu mati pucuk supaya kita boleh mencari petua merawatnya.

Mati pucuk juga dikenali sebagai erectile dysfunction atau impotence. Antara sebab utama mati pucuk adalah:


Saya pernah consult customer yang menghadapi masalah ini. Setelah 6 bulan mengamalkan supplemen yang saya cadangkan, alhamdulillah, kini isterinya berjaya hamil.

Antara supplemen terbaik yang perlu anda ambil jika mempunyai masalah ini adalah:

1. Vivix
No automatic alt text available.
Gabungan 4 bahan utama dalam vivix ini kaya dengan polifenol yang mampu memperbaiki hingga ke peringkat sel. Mati pucuk adalah salah keadaan disebabkan terjejasnya fungi utama di bahagian sel justeru menyebabkan tisu, organ dan sistem turut terjejas. Vivix produk terbaik keluaran shaklee. 

2. Vitamin E
Vita E Complex adalah supplemen tinggi anti-oksidan. Selenium dalamnya mampu memperbaiki kualiti sperma.3. Omega Guard
Banyak kajian yang dilakukan menunjukkan kaitan minyak omega-3 dengan kesuburan. Ianya bukan sahaja baik untuk suami. Namun ianya suppelemn terbaik yang boleh diambil bersama isteri.

4. COQ Trol Plus

Image may contain: text

Produk formulasi terbaru keluaran shaklee ini juga tidak kurang hebatnya. Resveratrol di dalamnya mampu boost energy mitokondria sel. Ianya juga mempunyai tinggi antioksidan yang mampu melindungi sel.

5. Vitalea Iron Formula


Vitalea iron formula mempunyai zink yang membantu dalam penghasilan sperma yang berkualiti. Ianya turut membantu memberikan tenaga kepada suami setelah penat seharian. Masalah kesuburan juga terjadi disebabkan badan terlalu penat dan letih.

No automatic alt text available.
Image may contain: text


Berminat untuk mendapat supplemen ini? Jom wassap saya segera dengan klik butang pink di sebelah kanan anda.

Labels: , ,