Mentor Perniagaan Online Paling Popular..!

Mentor Bisnes Online | Anda tengah mencari mentor bisnes online? Mengapa anda perlu memilih saya sebagai mentor bisnes anda? Saya akan huraikan satu persatu sehingga anda rasa cepat-cepat nak contact saya!

Saya seorang manusia luar biasa, tapi bukan spesies alien. hehe. Tapi, saya ada semua ciri-ciri Leader berkaliber yang anda mahu. Betul ke?

Nama penuh saya, Zarina Binti Ismawi. Berusia 31 tahun pada tahun ni. Mempunyai anak seorang yang berusia 1 tahun 3 bulan. Saya bekerja di sebuah hospital di Sarawak yang ada sistem oncall. Saya juga pelajar lepasan Ijazah Sarjana Muda Pengimejan Diagnostik dari Uitm Puncak Alam 2017. Add on saya ibu yang menyokong usaha menyusukan baby saya sehingga genap 2 tahun. Dapat bayangkan tak bagaimana saya mampu membahagikan masa dengan study, kerja, famili dan bisnes? 

Saya start melakukan bisnes shaklee pada Januari 2017. Dalam keadaan saya busy teramat, saya masih mampu melalui tahun 2017 dengan jumlah entry blog 100 bermula August 2017!



 Saya berjiwa besar dan berfikiran jauh. Saya tidak cepat down dengan tekanan dari sekeliling. Saya mampu menyusun strategi dengan baik sehingga saya berjaya naik rank Supervisor pada April 2017. Bila naik rank Supervisor, automatik berjaya menjana 4 angka setiap bulan.





Saya akan sentiasa follow up anak shaklee saya yang serius berbisnes. Saya akan pastikan mereka berada di tract yang betul. Mereka juga berjaya menghasilkan website sendiri yang sangat hebat.

Saya ada bakat dalam menghasilkan poster yang menarik untuk kegunaan Team Saya. Semua ini saya wariskan kepada mereka yang ingin menjadikan saya sebagai mentor bisnes mereka. Antara poster menarik yang saya hasilkan:












Saya pelajar jurusan sains tau, macam mana boleh ada bakat hasilkan poster? Inilah hasilnya bila kita belajar. Nak jadi seperti saya, anda perlu memilih saya sebagai mentor bisnes anda. 
[ official logo hasil kreativiti saya sendiri ]

Apa yang akan anda dapat dengan menyertai bisnes online ini?

# Anda akan mendapat bonus dari shaklee yang dikreaditkan ke dalam akaun anda pada setiap 15 haribulan jika anda berjaya membuat sale dengan point 150uv. Bahkan anda akan mendapat untung runcit.

# Anda akan berpeluang menyertai trip pelancongan percuma ke dalam dan luar negara. Tak yah keluar duit nak beli tiket semua, Bawa duit poket je.

# Anda akan berpeluang menerima bonus cara achiever. Tak teringin ke shaklee bayar kereta anda sentiap bulan?

LAGI?

ANDA AKAN MENDAPAT NIKMAT KESIHATAN YANG PALING MAHAL SEPERTI SAYA.

Alhamdulillah, saya dah bebas kolesterol tinggi, migrain teruk, gastrik teruk dan anemia sehingga ditransfused blood!

Jom!

apa tunggu lagi, hubungi saya segera. Biar saya guide anda sehingga menjana income bulanan paling gemuk!


No comments:

Powered by Blogger.