Cara Menghilangkan Noda Pelembut Kain Dengan Cepat Dan Berkesan

Pernah tak anda mengalami masalah menghilangkan noda pelembut kain? Tidak kisahlah pada pakain putih atau berwarna. Sebenarnya, ada cara menghilangkan noda pelembut kain dengan cepat dan berkesan. Sayapun baru tahu. 

Tahun 2014, baju kurung ungu saya terkena tompokan pelembut kain. Masa tu nak cepat, letak je pelembut direct atas baju. Kemudian baru cuci dalam mesin basuh. Bila dah spin semua, sekalinya bertompok. Aduhai! Nampak buruklah. huhu

Saya cuba rendam dengan air panas, dengan sabun buku, rendam dengan clorox. Semuanya tak berjaya. Akhirnya baju tu disimpan sajalah. Dahlah baju ni baru je dipakai dua kali. 

Kelmarin, saya baru nak try. Ramai yang bagitau Basic H shaklee ni terbaik untuk menghilangkan noda macam ni, kesan marker pen dan sebagainya. Saya titiskan Basic H di kawasan yang bertompok. Dan, hasilnya!



Memang hilang. Rasa amazing sangat. Terus pagi ni turun kerja dengan si ungu. hehe. Ada nampak mommy happy?




Apa itu Basic H?


Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun
Kod Produk:00015 (473ml)

Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun

Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!

Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah

Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.

Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.

Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.

Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.

Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.

Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah

Dinding, tingkap dan cermin
Kaunter dapur, jubin dan lantai
Peralatan
Dapur
Hiasan kayu
Periuk belanga
Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)

Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Periuk belanga
1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

Tingkap dan cermin
1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Lantai
1 sudu besar + 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi
1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam

Tahukah Anda?

Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.

Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.

Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.

Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.

Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain

Keunikan Shaklee

#Selamat
#Tidak toksik
#Tiada gas beracun
#Tiada bahan kimia berbahaya
#Tanpa pewangi
#Lembut pada tangan anda
#pH seimbang
#Tanpa klorin

Berkesan
Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.

Mesra Alam
#Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
#Mudah biorosot
#Tanpa fosfat
#Bungkusan yang boleh dikitar semula
#Tanpa bahan pewarna
#Selamat untuk sistem septik dan pembetungan


Image result for TESTIMONI BASIC h


Image result for TESTIMONI BASIC h

Image result for TESTIMONI BASIC h

Image result for TESTIMONI BASIC h


Berminat untuk mendapat Basic H ini? Jom hubungi saya sekarang. Klik butang pink di kanan anda sekarang juga.

Anda juga boleh membuat pembacaan lanjut di sini:
[ Sabun basuh untuk kulit sensitif ]


Labels: , , , ,