Bisnes Online Tanpa Modal 2018 Untuk Suri Rumah Sepenuh Masa



Bisnes Online Tanpa Modal 2018| Zaman sekarang dah banyak sangat berbeza. Suri rumah sepenuh masa berprofile tinggi mampu menjana income lumayan dengan bisnes online tanpa modal. Namun, masih ramai yang teragak-agak nak mencari bisnes apa dan bagaimana memulakannya.

Kalau bisnes pakaian atau tudung, semuanya ikut musim. Kebanyakannya, akan viral sekejap sahaja. Tidak lama kemudian akan tenggelam dengan kemunculan rekacipta yang lain. Stok lama pula tak mampu nak habiskan. Terpaksalah gulung tikar. Hmm. Kita tak nak bisnes macam ni. Bermusim. Nak berbisnes makanan, tak pandai masak pula. Lepas tu, time busy masak, sape pulak nak jaga anak ye. Susah juga. Jadi, bisnes apa yang sesuai untuk suri rumah sepenuh masa ni?

Meh nak bagitau.

Agak-agak kalau kita jual supplemen, ada orang beli tak? jual supplemen bermusim macam tudung tak ek? 

Jual supplemen adalah bisnes yang paling valid sepanjang hayat. Kenapa? Sebab semua orang sentiasa mencari supplemen samada untuk ikhtiar penyakit atau untuk melindungi diri dari penyakit. Kiranya untuk total wellness.

Supplemen apa yang boleh dijual? Pastikan anda memilih supplemen yang telah lama bertapak dan strong enough untuk sustained. Sokongan dari kajian pakar serta berdaftar dengan KKM, bahkan ada sijil halal untuk kegunaan mejoriti rakyat Muslim dan Non Muslim.


Anda nak tahu, di antara semua jenama supplemen. Kenapa anda perlu pilih shaklee? apa itu shaklee?. Kenapa shaklee berbeza?Setelah anda membaca artikel tersebut, bagaimana persepsi anda tentang shaklee?

Tahniah. Kerana anda merasakan shaklee adalah terbaik. Shaklee menawarkan peluang bisnes yang sangat besar. Prospek anda melibatkan semua peringkat usia. Sebab itu, peluang anda cerah dan bakal menguntungkan.



Sebelum berjaya mendapat income 4 angka sejak April 2017, saya langsung tak pernah terfikir akan mampu menjana income sebanyak ni untuk bonus bulanan dari shaklee. Yang ni belum lagi campur untung runcit tau. Kiraan kasarnya dalam lingkungan 2k jugalah.


Apa yang saya dapat ni sangat sedikit tau. Ada yang dah mencecah 5 angka. wow! Lumayan ke tidak? Yang ni belum lagi dikira ada car bonus achiever. Free trip ke luar negara. Kiranya bawak duit poket je, selebihnya shaklee yang akan tanggung untuk anda. Best ke tak best? hehe. Sape tak teruja weh!


Tak teringin ke?haha

First step yang perlu anda buat adalah. Anda perlu daftar member sebagai ahli shaklee. Nak daftar ahli, perlu ada upline. Sape upline anda,? sayalah! Saya akan menjadi mentor anda. Saya akan guide anda sehingga andapun mampu menjadi lebih baik dari saya.



Jadi, apa tunggu lagi? Hubungi saya segera sekarang juga!

Tel/wassap : 0198583575
Shaklee ID : 1244624

No comments:

Powered by Blogger.