Pengedar Shaklee Sibu | Pengedar Shaklee Malaysia | AZIMAH UJI

Image may contain: 2 people
Assalamualaikum. Saya Azimah binti Uji. Saya pengedar shaklee sibu dan juga pengedar shaklee kabong, nyabor dan selalang. Sekarang menetap di Sibu sarawak. Saya terjebak dengan shaklee ni selepas melahirkan anak pertama saya Usamah waiz muayyad bin muhammad izzat.

Semasa berpantang, saya mengalami sembelit teruk sehingga ke tahap buasir. Sakit semasa membuang tu Allah je tahu. Selepas tu selalu tengok kak zarina post pasal shaklee, jadi terbuka hati nak cari produk shaklee untuk masalah sembelit. Kak zarina suggest ostematrix dan alhamdulillah sembelit tu sampai sekarang tak ada lagi.
Image result for OSTEMATRIX
Happy sangat sebab bebas dari masalah sembelit. Kalau tak 1 jam jugak lah duduk dalam tandas hihi..Selepas pengambilan ostematrix, saya try alfalfa complex pula. Maklumlah selepas melahirkan anak kita perlu jaga kesihatan dalaman kita. Alhamdulillah selepas mengambil alfalfa, keputihan berkurang! Dan apa yang paling penting alfalfa membantu saya dalam proses penyusuan waiz.

Alhamdulillah sampai sekarang susu masih cukup untuk anakanda tersayang. Lebih jimat daripada kita bagi susu formula and susu badan baik tau untuk antibodi anak kita..insyaAllah.


Sekarang saya consume ESP dan Vita c plus untuk merawat kulit wajah saya yang kusam, kering dan mengelupas. Stress sangat saya dibuat nya. Salah satu sebab UTAMA saya ambik esp ialah ia baik untuk ibu menyusu seperti saya. Ahamdulillah, disamping memperbanyakkan air susu, esp juga membantu mengekalkan tenaga berpanjangan dan membantu mencerahkan, melicinkan kulit saya yang dahulu kusam dan tidak bermaya.



Vita C pulak membantu menguatkan antibodi saya. Selain itu vita c membantu merawat kulit dan rambut dari dalam selepas melahirkan anak ni. Rambutpun dah kurang gugur selepas bersalin. Wajah pun makin cerah dan tak kusam lagi. Jerawat tu memang ada tapi jarang hehe..parut jerawat pun makin pudar. Saya bersyukur sangat sebab mengenali shaklee ni. Bukan sahaja baik untuk kesihatan ia juga baik untuk kecantikan diri luar dan dalam.
Related image




Akhir kata, sekarang saya adalah salah seorang pengedar sah shaklee di samping itu saya juga adalah pengamal tegar shaklee terutama nya esp,vita c,ostematrix dan alfalfa complex. Suami saya pun turut sama mengambil shaklee. Tak naklah sihat  sorang-sorang kan😊 saya nak satu keluarga saya sihat.

-I LOVE SHAKLEE-

Jika ingin mengetahui lebih lanjut tentang shaklee dan ingin menjana income bersama saya.

Bolehlah contact saya di

talian/whatsapp 0148874541







Labels: , ,