Pencarian Agent Shaklee Di Miri, Bintulu, Belawai, Daro, Betong, Kapit, Lundu, Limbang Dan Seluruh Daerah Di Sarawak

Agent Shaklee Sarawak, Berita baik buat mereka yang dah lama mencari pengedar shaklee di kawasan anda.hehe. Tak payah kusutkan minda yang ada untuk mencari pengedar shaklee. Anda sendiri perlu menjadi pengedar di kawasan anda. Saya mencari rakan bisnes sebagai pengedar shaklee  miri, bintulu, belawai, daro, betong, kapit, lundu dan limbang untuk bersama Team Ommasihat.

Nak?


Mengapa anda perlu menjadi agent shaklee?1. Penjimatan yang maksimum
Anda boleh mendapatkan 15-20% diskaun untuk pembelian setiap produk berbanding harga runcit. Jauh lebih murah bukan? Duit lebih tu boleh digunakan untuk membeli keperluan lain.

2. Bonus dan untung runcit
Tak nak berbisnes? Makan sendiri sahaja? Anda masih berpeluang untuk mendapatkan bonus jika pembelian melebihi 150uv keatas. Best kan?

3. Travel percuma
Shaklee kalau bab travel memang power! Ada yang ke Jepun, ke Bangkok, umrah dll tempat. Semuanya shaklee yang tanggung. wow! memang meriah. Baru-baru ni rakan seperjuangan naik cruise. Pergh! 

Image result for travel shaklee

4. Car achiever
Ada juga yang berkelayakan untuk mendapat bonus pembelian kereta. Best kan semua ni? Sape kata tak best! omma ketuk kepala sampai lebam na.
Related image

Terima kasih shaklee kerana memberikan RM12000 lebih untuk saya sepanjang 11 bulan bersama shaklee.

Dengan shaklee, bonus 4 angka tidak mustahil.

Jom warga sarawak!

Kita shakleekan semua rakyat Sarawak supaya semua orang sihat dengan shaklee.

Jangan tunggu lagi.
Hubungi saya segera!

Labels: , , , , , , , ,