Bisnes Online Yang Sesuai Untuk Si Pemalu Menjana Income Bulanan



Bisnes online yang sesuai untuk si pemalu - Sebut pasal pemalu ni, saya membayangkan diri saya sebelum menceburi diri secara serius dengan bisnes shaklee. Saya seorang yang boleh dikatakan pendiam, tidak pandai memulakan sesuatu, saya sangat takes time untuk menjadi rapat dengan seseorang. Sifat tak banyak cakap saya menyebabkan ramai orang tak berani nak menegur saya. Hanya orang yang terdekat sahaja mengetahui siapa saya sebenarnya? Bila dah lama kenal, baru mereka tahu, saya seorang yang suka bergurau.

Adakah anda memiliki karakter seperti saya? Menulis di facebookpun masih merangkak?

Pemalu macam saya nipun dah mampu menjana 4 angka setiap bulan, dan ada blog sendiri. Saya tak terfikirpun saya akan menjadi seorang blogger. Bila dah selalu menulis, automatik timbul rasa addicted tu tau. Tak caya? Cuba tanya geng blogger yang lain.

Bisnes shaklee ni saya rasakan sangat sesuai dengan kita yang pemalu. Bagaimana?




Anda cuma perlu promote produk di facebook dan instagram. Kemudian, customer akan menghubungi anda untuk bertanyakan tentang produk shaklee. Setelah deal dengan harga, mereka bersetuju, dan merekapun bank in ke dalam akaun anda. Anda boleh terus proceed untuk order online melalui sistem online shaklee iaitu:

www.shaklee2u.com.my

Anda hanya perlu masukkan ID dan password anda kemudian klik untuk setiap produk dan order. Pihak HQ shaklee anda postkan terus barang tersebut ke alamat yang anda mahu.

Mudah kan?

Jangan risau, keyakinan diri semakin hari akan develop naturally day by day. Jika saya mampu meruntuhkan tembok malu, why not anda? Malu tak bertempat tidak akan membawa kita kemana-mana. Bahkan hanya melumpuhkan peluang-peluang yang ada.

Image result for malu tak bertempat

Anda tidak ingin diri anda dan suami bebas hutang?Tidak ingin membantu keluarga mengerjakan haji dan umrah? Tidak ingin bercuti bersama keluarga?

Jawapannya, anda sila simpan sendiri.

Sampai bila kita perlu berada di takuk yang lama? Sedangkan hidup di dunia ini serba serbi memerlukan wang.

Image result for kenaikan barang

Kenaikan barang semakin menjadi-jadi. gAJI PENAJWAT AWAM RM3000 belum tentu cukup untuk tampung yang ada. Percayalah! Buat income sampingan sudah menjadi keutamaan sekarang. 

Jangan menunggu terlalu lama untuk mengubah nasib anda. Saya bermula dengan modal RM90/ss dan RM80/sm. Anda perlu berindaks ekarang juga. Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Saya ingin membantu anda dan keluarga anda sebagaimana saya telah membantu ekonomi keluarga kami.

Labels: , , , , ,