Bisnes Online Yang Sesuai Untuk Si Pemalu Menjana Income Bulanan



Bisnes online yang sesuai untuk si pemalu - Sebut pasal pemalu ni, saya membayangkan diri saya sebelum menceburi diri secara serius dengan bisnes shaklee. Saya seorang yang boleh dikatakan pendiam, tidak pandai memulakan sesuatu, saya sangat takes time untuk menjadi rapat dengan seseorang. Sifat tak banyak cakap saya menyebabkan ramai orang tak berani nak menegur saya. Hanya orang yang terdekat sahaja mengetahui siapa saya sebenarnya? Bila dah lama kenal, baru mereka tahu, saya seorang yang suka bergurau.

Adakah anda memiliki karakter seperti saya? Menulis di facebookpun masih merangkak?

Pemalu macam saya nipun dah mampu menjana 4 angka setiap bulan, dan ada blog sendiri. Saya tak terfikirpun saya akan menjadi seorang blogger. Bila dah selalu menulis, automatik timbul rasa addicted tu tau. Tak caya? Cuba tanya geng blogger yang lain.

Bisnes shaklee ni saya rasakan sangat sesuai dengan kita yang pemalu. Bagaimana?




Anda cuma perlu promote produk di facebook dan instagram. Kemudian, customer akan menghubungi anda untuk bertanyakan tentang produk shaklee. Setelah deal dengan harga, mereka bersetuju, dan merekapun bank in ke dalam akaun anda. Anda boleh terus proceed untuk order online melalui sistem online shaklee iaitu:

www.shaklee2u.com.my

Anda hanya perlu masukkan ID dan password anda kemudian klik untuk setiap produk dan order. Pihak HQ shaklee anda postkan terus barang tersebut ke alamat yang anda mahu.

Mudah kan?

Jangan risau, keyakinan diri semakin hari akan develop naturally day by day. Jika saya mampu meruntuhkan tembok malu, why not anda? Malu tak bertempat tidak akan membawa kita kemana-mana. Bahkan hanya melumpuhkan peluang-peluang yang ada.

Image result for malu tak bertempat

Anda tidak ingin diri anda dan suami bebas hutang?Tidak ingin membantu keluarga mengerjakan haji dan umrah? Tidak ingin bercuti bersama keluarga?

Jawapannya, anda sila simpan sendiri.

Sampai bila kita perlu berada di takuk yang lama? Sedangkan hidup di dunia ini serba serbi memerlukan wang.

Image result for kenaikan barang

Kenaikan barang semakin menjadi-jadi. gAJI PENAJWAT AWAM RM3000 belum tentu cukup untuk tampung yang ada. Percayalah! Buat income sampingan sudah menjadi keutamaan sekarang. 

Jangan menunggu terlalu lama untuk mengubah nasib anda. Saya bermula dengan modal RM90/ss dan RM80/sm. Anda perlu berindaks ekarang juga. Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Saya ingin membantu anda dan keluarga anda sebagaimana saya telah membantu ekonomi keluarga kami.

2 comments:

  1. My Name is Susan Nanaya, from France, i want to share my testimony to the general public on how Dr Chale used his herbal medicine to helped me conceive and give birth to my baby boy last week, my doctor told me i had blockage in my fallopian tube, which you all know that woman with that can never get pregnanat, for more than 10 years in marriage i had no child of my own, so i came across different testimony of people sharing the goodness of Dr chale, who helped cure Autism, fibriod, dybeties, Molluscum contagiosum, Folliculitis, Dermatitis, brought back a woman's lost husband, help restore lost job,help a man got visa of his choice,help cured a woman who had endometriosis, but i saw a testimony who had infertility problem but finally became a mother now with his help, immediately i Dr chale who i have been reading about his work. i told him i had blockage in my fallopian tube, Dr chale told me the only solution to my problem is his natural herbal medicine which he will prepare and told me how much to get it to my door step, i thought he was going to take my money, but then i had courage cause if he can help me why not give him a chance, which i did and purchased his herbs and i received it in 48 hours after he prepared it at my door step, and after taking the herbs as instructed, and told me when to have sex with my husband which i did, but to my greatest surprise after two weeks i became pregnant which was like MAGIC, i went to my doctor for pregnancy test and came out positive, now i am a mother just the same way others had shared theirs. Dr chale natural herbs works like magic, i encourage every woman who have infertility issues to contact him E-mail: (chalesolution@yahoo.com) or (chalesolution@gmail.com), to share yours now.

    ReplyDelete
  2. Hi My name is 'Kristina Barret just want to share my experience with the world on how i got my husband back and saved my marriage... I was married for 7 years with 2 kids we lived happily until things started getting ugly, a point where he filed for divorce... I tried my best to make him change his mind & stay with me because i loved him so much didn't want to loose him but everything just didn't work out... he moved out of the house and still went ahead to file for divorce... I pleaded and tried everything but still nothing worked. The breakthrough came when someone introduced me to this wonderful, great spell caster who eventually helped me out... I have never been a fan of things like this but just decided to try reluctantly cause I was desperate and left with no choice... He did special prayers and cast a return back spell on him... 48hours he called me and was sorry for all the emotional trauma he had cost me, moved back to the house and we continue to live happily, the kids are happy too and we are expecting our third child. I have introduced him to a lot of couples with problems across the world and they have had good news... Just thought I should share my experience cause I strongly believe someone out there need's it... You can email him via: babaalikahealinghome@yahoo.com

    ReplyDelete

Powered by Blogger.