Bersalin Czer Jahitan Terbuka dan Bernanah Teruk, Cepat Luka Sembuh Tanpa Jahitan Kali Kedua


Bersalin czer. Jahitan Terbuka dam Bernanah Teruk. Mak eh. Seriau mendengarnya kan. Eeee. Ngeri!

Ada akak sekampung saya, Anak belum sampai setahun lagi lepas czer, dia pregnant lagi. Dia cerita pernah luka bersalin czernya terbukak. Dia rasa takut dan ngeri sangat melihat setiap hari bukaan makin besar. Last-last tawakal je. huhu.

Kita ni, memang nak sangat ramai anak. Tambahan lagi usia makin meningkat senja. Tapi kan, orang bersalin zcer ni kenalah berjaga-jaga. Bukannya selapis tau isi dibelah. Entah dah sembuh bebenar ke tidak lukanya tu. Janganlah main redah je nak preggy balik ye mommy.

Saya sendiri pernah bersalin czer. Stresnya ya Allah. Memang naiklah meroyannya nye. 

Saya pernah jumpa seorang adik ni. Muda dari saya. Bersalin czer gak. Bila lihat muka dia. Kesian sangat, dah serupa makcik-makcik dah. Sebab tu jangan main-main masa pantang ni.

Just nak bagitau je, rahim ni aset dalaman kita gak. Mahunya masa pantang tak jaga betul-betul. Rahim kena jangkitan kuman ke, kang melarat dan mana tau doktor suruh buang rahim.!

Muka cantik, kalau dalaman tak jaga. Rugi sangat tau. Sebab tu, masa pantang ni ambiklah nutrisi yang berkualiti, ada class, ada test clinical dan landmark study!

Barulah rasa tak was-was nak guna.

Kalau rasa nak ada anak lagi, nasihat saya, silalah berpantang dengan supplemen yang terbaik. Set berpantang shaklee tak sampaipun 1k pun. Melabur untuk kesihatan dalam dan luar. Barulah masa berpantang dan lepas pantang  nampak macam gojes sangat. Ni tak, ambik benda merapu, aset dalaman ke lautlah nanti ye.


Image result for set berpantang shaklee


Sempena promosi gempak vivix shaklee, rugi sangat kalau anda tak merebut peluang emas 999 ni? Eh!












Berminat untuk mendapatkan promosi buy 6 free 1 dan twinpack vivix less 5%..? Hubungi saya segera!





Puan Zarina Ismawi
Whatsap/Call/SMS: 0198583575
ID 1244624

Labels: , , ,