Cara Mengatasi Jeragat Agar Tidak Rasa Rendah Diri Lagi






SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 4

TESTIMONI 2 : NORHASLINDA AZIZ
.
[TIADA LAGI JERAGAT YANG MEMALUKAN DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE]
.

Saya seorang pelajar jurusan Pastry and Bakery dan berumur 18 tahun. Sepanjang bergelar seorang pelajar hidup saya sangat sibuk sehingga tiada masa untuk uruskan diri untuk tampil cantik. Bila dh ambil kursus pastry and bakery tahu-tahu jela, kita akan lebih terdedah kepada haba yang panas. Selalu berdepan dengan panas oven yang besar dekat kitchen. Kelas pagi sampai malam kadang duduk dekat kitchen. 
.

Malangnya pada semester ke-3 saya perasan muka saya ada kesan-kesan hitam yang ada dekat bawah mata. Walaupun sedikit dah boleh menggusarkan diri saya. Bila saya lihat betul-betul barulah saya tahu rupanya jeragat. Punyalah sedih masa itu, tak tahu macam mana nak hilangkan jeragat. Belilah pelbagai produk jenama apa pun tetap gitu je malah makin besar pulak. Jadi bila muka dah ada jeragat cara saya nak tutup ye terpaksa lah pakai conceler. Banyakkan pergi kelas dengan pakai conceler.
.

Sehingga tamat belajar dan mula bekerja jeragat tidak juga berkurang. Jadi bila dah bekerja saya Google untuk hilangkan jeragat tapi untuk remaja tak ada pun. Saya dengan nekad tanya dengan salah satu blog tentang jeragat. Risau juga pada awalnya sebab takut tak boleh hilang lagi pun mahalkan produk tu. Dengan senekadnya hati saya beli juga 2 botol GLA Complex.
.

Selepas beberapa minggu saya dapati kulit wajah saya tidak berjeragat lagi. Paling best GLA Complex ini boleh stabil period yang huru hara ini. Memang tak menyesal saya beli produk daripada Shaklee ini. Seperti tidak percaya bila upline saya kata belum pernah lagi jumpa jeragat remaja.

.......................


Jeragat ni selalunya ada kat wajah mereka yang dah berusia. Tapi, jangan tak tahu, ianya boleh je berada kat wajah orang muda sekalipun. Even muka sayapun pernah berjeragat teruk sebab habit yang malas pakai sunblock bila berapa di bawah matahari. Lama jugak nak pulihkan. Jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan GLA ni, jomlah hubungi saya segera.! Jangan biarkan jeragat tu menjadi sebab untuk kita merasa rendah diri. You deserve the best! Trust me!






No comments:

Powered by Blogger.