Pengedar Shaklee Sibu, Sarawak | Zarina Ismawi - 0198583575 |

/
1 Comments
Pengedar shaklee sibu


Pengedar Shaklee Sibu, Sarawak - Assalammualaikum dan hai semua. Nama saya Puan Zarina bt Ismawi. Saya merupakan seorang Pengedar Shaklee Sibu, Sarawak. Saya juga menjadi pengedar di bahagian Kanowit, Bintangor, Sarikei, Daro, Matu, Mukah, Oya, Dalat, Igan, Kapit dll. Saya juga turut melakukan pengeposan ke seluruh malaysia.

Image may contain: 3 people, people smiling, eyeglasses

Sebenarnya saya dah lama mengamalkan shaklee untuk masalah anemia dan gastrik teruk saya. Itupun secara on off. Almaklumlah, masa tu, ekonomi belum berapa nak stabil. hehe. Saya mendaftar sebagai member shaklee pada 24 Disember 2016 selepas bersalin secara czer. Saya menggunakan set berpantang shaklee dan juga set kurus shaklee. Berpantang secara czer bukanlah mudah. Saya cepat stress dan suka marah-marah. Suami sayalah yang banyak bersabar. Dalam tempoh berpantang, entah kenapa saya tidak dapat langsung melihat wajah ibu mertua saya. Ianya membuatkan saya sentiasa ada rasa untuk marah. Nauzubillah. Sebab tu, orang berpantang ni mesti dijaga dengan betul. Jangan sesekali melakukan sesuatu yang boleh menjurus ke arah meroyan.

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.

TESTIMONI SET KURUS SAYA SELEPAS BERSALIN CZER



Saya turut mengambil set menyusu shaklee. Alhamdulillah, saya telah berjaya menyusukan baby saya selama setahun lebih. Doakan  semoga saya dapat menyusukan baby saya sehinga 2 tahun penuh. Amin.

Alhamdulillah sangat, sebab even baby saya sudah turning 1 tahun 4 bulan, dia masih fully breast feeding. Terima kasih shaklee, kerana tidak pernah menghampakan saya. ESP dan Alfalfal memang terbaik sebagai milk booster dan pekatkan air susu saya. Saya hairan, mengapa masih ramai yang mengadu air susunya tidak mencukupi. Sedangkan kita ada ikhtiar yang banyak didepan mata.

Bila dah merasai effectsnya sendiri, barulah saya rasa perlunya saya berkongsi produk yang terbaik ini kepada semua. Why not kan?



Yati ni, customer saya dari Johor Bahru. Kesian dia. Diapun bersalin czer macam saya jugak. Alhamdulillah, feedback dia lepas ambil vivix. Dengan husband sekali tumpang sekaki ambik vivix. hehe.

Saya bukan sekadar menggunakan produk shaklee. Bahkan saya menjualnya untuk memastikan nikmat sihat ni saya dapat kongsikan bersama semua orang. Keluarga sayalah orang terdekat yang telah menikmati kebaikan shaklee yang selamat, berkesan dan semulajadi.


Ayah saya sekarang semkain tembam kata mak. Dulu, ayah saya ada masalah usus. Dia selalu membuang air besar sehingga berdarah. Ayah selalu follow up dengan doktor jugak. Sekarang, ayah saya bekalkan dengan alfalfa, ostematrix dan vitamin C. Untuk mak saya pula, saya bekalkan dia omega guard dan B Complex. Mak dan ayah saya ni petani. Selalu ke sawah, mak bagitau, jarang dah dia sakit lutut sejak ambil omega guard. Best kan, kalau satu family kita sihat.


Jika anda berminat untuk mendapatkan produk shaklee, bolehlah menghubungi saya dan follow saya di facebook dan insta.

Ingat Zarina, ingat ommasihat.com tau!

Related image


Image result for shaklee
Zarina bt Ismawi
ID : 1244624
Tel/wassap : 019-8583575
Facebook: Zarina Ismawi
Instagram : shaklee_sibu

Atau anda ingin mendapatkan produk dengan harga yang jauh lebih murah? 15-20% diskaun? Tak nak? Rugi sangat tau kalau tak daftar ahli. Saya mula-mula dulu, beli kat orang je. Walhal, kalau beli dengan ID sendiri boleh dapat bonus. Banyak sangat  peluang bisnes yang shaklee tawarkan. Apa tunggu lagi, jom daftar member sekarang juga!




RAHSIA BISNES SHAKLEE

Bisnes Shaklee Penipu? Isk3. Tak Percaya? Tengok Ni from iReach HD on Vimeo.



TAK TERBAKAR KE?

HEHE


You may also like

1 comment:

  1. terimakasih atas informasinya dan jangan lupa kujungi kami di http://rahma-store.com/red-jelly-ms-glow/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.