Ketahui Bagaimana Wanita ini Hamil setelah 18 tahun bernikah, Ini Rahsianya!




Tips Dapatkan Anak Dengan Cepat - Alhamdulillah. Kelmarin, saya sangat terkejut setelah mendapat kiriman gambar melalui wassap dari seorang customer saya. Dia ni adalah saudara yang sangat dekat dengan saya. Saya mengenalinya dengan baik.

Pagi ni tadi dia check sekali lagi. Sape tak percaya weh. 18 tahun kot tunggu berita gembira ni. 



Resultnya sama. Ada satu line clear dan satu line lagi kabur-kabur. Seminggu yang lepas dia bagitau 2 bulan dah tak datang haid. Tak dapat nak angkat badan, pening loya muntah semua ada. Craving benda masam bukan main katanya. Saya suruh dia check UPT. Sebab, kalau mendengar simptom semua macam orang ada isi je. Dan keputusannya, alhamdulillah!

Positive hamil!!!


Mac 2017 dia menghubungi saya untuk mendapatkan konsultasi mengenai masalah kesuburan. Disebabkan kitaran haidnya yang tidak teratur, saya perlu mengkaji pola kitaran haidnya. Dan perlu estimate bila tarikh waktu subur dia boleh bersama suami.
Saya mencadangkan vitamin kesuburan untuk dia ambil bersama suami.
Alhamdulillah, dengan izin Allah, asbab ambik shaklee.



Jadi, suppelemen apa yang dia ambil?
Set kesuburan shaklee 2017



1.ESP
2. Vitalea Iron Formula
3. B Complex with asid folic
4. GLA
5. Vita E Complex

Esp memang membantu dalam membina sel. Ianya mampu menguatkan rahim serta memberikan tenaga kepada kita.

Vitalea iron formula ekstrak dari buah dan sayur. Sumber tenaga untuk suami isteri. Dalamnya yang ada zink untuk membantu menghasilkan sperma yang berkualiti.

B Complex with asid folic sesuai sangat diambil oleh mereka yang henda mengandung. Kalau kat klinik, doktor memang akan bagi asid folic untuk mereka yang nak hamil. Membantu dalam menghasilkan telur yang matang. Ianya juga bertindak sebagai anti-stress. Kalau kedua-dua pasangan stress semasa melakukan hubungan intim, ianya juga memberi kesan kepada ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

GLA. Ianya membantu menstabilkan hormon agar kitaran haid lebih teratur. Jadi, senanglah kita nak kira bila waktu subur kan.

Vita E Complex sesuai diambil oleh suami. Ianya turut membantu menghasilkan kualiti sperma. Memang banyak kajian dilakukan bahawa lelaki perlu mengambil Vitamin untuk penghasilan sperma yang berkualiti.


Jadi, besar hajat saya untuk membantu sesiapa sahaja. Kita ikhtiar, kemudian serahkannya kepada Allah swt.


Anda ingin mendapatkan konsultasi mengenai ikhtiar kehamilan?
Ingin bertanya bagaimana saya membantu customer saya ini mendapatkan zuriat setelah 18 tahun tidak hamil?

Hubungi saya di 



Zarina Ismawi
Pengedar Shaklee Malaysia
ID 1244624
Whatsap/Tel/Call: 0198583575
COD: Sibu, Sarikei, Bintangor, Kanowit
Pengeposan ke seluruh Malaysia


Labels: , , , ,