Tips Cepat Naik Rank Supervisor

/
0 Comments

Rank Supervisor Shaklee - Bulan April adalah bulan yang best sangat bagi saya dan suami. Kami dapat naik rank, atas sikit dari Distributor biasa. Saya memang dah lama ambil produk shaklee sebenarnya, namun tak pernah daftar ahli. Sehinggalah last year, Disember 2016, saya mendaftar di bawah upline saya Intan Farhana dari Gombak. Sekarang dia dah rank Senior Supervisor.

Image result for rank shaklee


Saya buat keputusan untuk berbisness shaklee pada Januari 2017. Empat bulan juga masa yang saya ambik untuk naik rank Supervisor.

Untuk naik rank, perlu mencapai 3000UV. Tidak kisahlah  dari personal UV(PUV)  kita atau dari kumpulan(GUV).

Kalau melihat angka UV tu, memang macam banyak, namun tidak ada yang mustahil kat dunia ni. Best ke naik rank?

Best sangat sebab anda akan dapat menikmati bonus yang paling tinggi iaitu 21%. Siapa nak bagi weh! Bestnya lagi sebab dapat kumpul point untuk menghadiri conference atau travel secara percuma ke luar negara. Bawa duit poket je weh, selebihnya shaklee tanggung. Best ke tak best?


Banyak sangat impian kita kan?

Yang paling utama bagi saya adalah nak BEBASKAN DIRI DARI HUTANG!

Sudah tiba masanya kita fikirkan hidup tanpa hutang. 



Bagaimana cara nak naik rank cepat?

Kena ada target. Contact upline anda sekarang dan tanya dia apa yang dia lakukan dulu untuk naik rank?

Nak dapatkan sesuatu kena ada pengorbanan.

Masa naik rank dulu,
saya buat target awal-awal.

Saya nak jual apa untuk dapatkan 3000uv tu. 
Saya perlu gunakan medium yang mana?
Saya nak untung runcit dahulu atau nak besarkan empayar dulu?
Saya perlu buka mulut untuk cerita pasal shaklee atau diam-diam sahaja?
Saya perlu sharing berapa kali sehari?

Alhamdulillah.
Berkat tunjuk ajar sifu-sifu yang hebat dalam Celik Vitamin Group. Saya semakin melangkah maju membina #Team Wife Sado saya. Team sayapun dah ada officially logo sendiri.


Saya memang target nak mencapai Master. Bulan ni, saya akan naik rank Senior Supervisor!!


Adakah anda ingin bernaung di bawa Team Hebat Saya??
Atau anda sekadar ingin makan sendiri dan dalam masa yang sama berpeluang dapat bonus?


Hubungi saya:

Zarina Ismawi
Pengedar Shaklee Sibu
Tel/whatssap : 0198583575
COD: Sibu, Sarikei, Bintangor, Kanowit
Pengeposan keseluruh Malaysia




You may also like

No comments:

Powered by Blogger.