Set Mengandung Shaklee Memenuhi Keperluan Nutrisi Ibu

Image result for tanda hamil

Set Mengandung Shaklee - Apakah perasaan anda tatkala melihat garisan dua terhasil pada alat UPT(Urinary Pregnancy Test) anda..? Apatah lagi setelah sekian lama anda dan pasangan menantikannya. Wow! Ingin melompat tinggi ke cucur atap ye. Senyum sampai ke telinga. Kalau boleh senyum tu keliling ukuran kepala. Ahaks! Nak bagitau betapa best nya feeling masa tu. Bahagia seolah dunia ini ana yang punya! Betul tak mommy..?
hehe.

I feel You Mommy!

Image result for hamil

Selalunya, kita akan lebih berjaga-jaga saat kehamilan yang pertama. Betul tak..? Yalah kan, pengalaman zero. Ilmupun tak ada. Namun, akan lebih relaks semasa menghadapi kehamilan kedua, ketiga dan seterusnya. Walaupun tidak dinafikan berlainan kehamilan, berbeza pula ragamnya ye. Dalam tempoh ini, anda sudah tentu mencari set mengandung terbaik yang mampu memberi nutrisi yang anda dan baby perlukan, betul tak..?


Jom tonton video ini untuk mengetahui adakah keperluan anda sama seperti wanita ini.Set Mengandung shaklee mampu membekalkan keperluan nutrisi untuk ibu dan baby dalam kandungan. Set Mengandung Shaklee terdiri daripada:

1. ESP
Serbuk berasaskan soya non GMO sememangnya selamat untuk ibu dan janin dalam kandungan. Kaya dengan sumber protein untuk membantu perkembangan janin serta turut memberi tenaga segera buat ibu hamil. Trimister pertama sememangnya sangat mencabar bagi ibu mengandung. Alahan seperti lemah badan, kurang selera makan, alahan dengan bauan makanan contohnya sangat mempengaruhi emosi ibu mengandung.

2. Vitalea iron Formula
Ekstrak dari buah dan sayur sayuran dan disadur dengan spirulina mampu memberikan tenaga buat ibu mengandung. Iron formula membantu meningkatkan bacaan Haemoglobin atau sel darah merah ibu semasa mengandung. Rendah bacaan HB menyumbang kepada penyakit anemia dan boleh mengakibatkan janin meninggal dalam kandunga.

3.Vitamin C
Vitamin C sustained release mampu meningkatkan sistem imun ibu mengandung secara konsisten dalam masa 5 jam. Ianya mampu mengelak ibu mengandung dan janin terkena jangkitan. Ianya turut membantu perkembangan bayi dalam kandungan ibu.

4. Ostematrix
Sumber kalsium terbaik untuk ibu mengandung. Masalah sembelit, sakit tulang belakang dan kebas kaki sememangnya sinonim dengan ibu mengandung. Ostematrix mampu membantu ibu mengandung mengatasi masalah ini.

5. B Complex with asid folic
Ibu mengandung sangat digalakkan untuk mengambil B complex bagi mengelak penyakit spina bifida. Ianya juga mampu mengurangkan stress semasa mengandung. Stress yang melampau mampu membuatkan ibu keguguran.

6. Omega guard.
Minyak ikan terbaik dari perairan sejuk Jepun kaya dengan EPA dan HPA bagi membantu perkembangan otak janin dalam rahim ibu. Ianya bagi mengelakkan berlakunya kelahiran kecacatan pada bayi.

7. Performance Drink
Minuman perisa orange yang minima gula dan bebas gas mampu mengembalikan elektrolit badan yang hilang pada ibu hamil. Semasa mengandung, kerap kencing dan muntah mampu membuatkan ibu hamil kehilangan banyak air. 


Tidak dinafikan akan keperluan pengambilan supplemen terutamanya kepada ibu hamil masa kini. Ianya sangat membantu mengisi lompong-lompong keperluan yang sedia ada.

Jom, dapatkan Set Mengandung Shaklee anda sekarang juga. Tinggal 1 klik sahaja lagi!atau anda boleh menghubungi saya terus ke:Labels: , , , ,