Set Detoks Shaklee dan Manfaatnya Untuk Banteras Obesiti

/
1 Comments

Set Detoks Shaklee - Berat badan yang berlebihan atau obesiti mampu menyumbang kepada penyakit seperti sakit jantung, stroke, kanser, masalah emosi dan sebagainya. Detoks pula adalah satu proses penyingkiran toksin dalam badan kita melalui organ seperti usus, hati, buah pinggang, paru-paru dan darah.


Setiap hari tubuh kita terdedah dengan pelbagai bahan kmia seperti udara yang kita sedut tercemar, makanan yang masuk ke dalam tubuh tidak terjamin kebersihannya, air minuman juga belum tentu selamat, buah buahan dan sayur-syuran ditanam dengan menggunakan baja kimia. Semua perkara ini menyumbang kepada toksin dalam badan. Adakah anda mengalami 8 tanda seperti dibawah..?


Image result for DETOKS UNTUK TERDEDAH DENGAN BAHAN KIMIA


Jika ya!

Ketahuilah anda perlu menyingkirkan toksin ini melalui kaedah DETOKS!

Mari saksikan pengalaman Master Fahmy  semasa melakukan detoks. Saya pernah berjumpa live dengan orangnya. Tak sangka rupa rupanya dia dulu sangat gemuk. hehe
Banyak sangat manfaat yang dapat kita perolehi melalui proses detoks. Antaranya adalah:

  • Fungsi badan kita akan meningkat dan bekerja dengan lebih maksima. Usus antaranya organ yang paling utama untuk di detoks. Sekiranya kotoran tidak disingkirkan dalam jangka masa yang lama, ianya kan termendap di dinding usus dan menyebabkan berlakunya plak yang menjadi punca berlakunya kanser usus.
  • Fikiran lebih jernih dan tenang. Pengambilan makanan berlemak dan manis akan mengakibatkan badan menjadi lemah dan lesu. Sebaliknya Detoks mampu menghilangkan rasa craving kita terhadap makanan berlemak dan manis.
  • Stamina badan akan turut meningkat menyebabkan proses metabolisme berjalan dengan lancar. Ianya akan membantu kita mendapatkan berat badan yang ideal serta shape tubuh yang menawan.
  • Wajah akan lebih cerah dan menawan, jerawat juga akan sukar tumbuh disebabkan kita sudah menyingkirkan toksin keluar dari darah.
  • Sistem imun badan kita akan meningkat.

Jika Master Fahmy telah berjaya mendapat manfaat dari PROGRAM DETOKS SHAKLEE, anda bila lagi..?

Jika, berminat untuk mendapatkan SET DETOKS SHAKLEE, jangan lupa contact saya di 0198583575.


Image result for set detox shaklee
You may also like

1 comment:

Powered by Blogger.