PENGEDAR SHAKLEE TERBESAR DI SARAWAK (SIBU, SARIKEI, BINTANGOR) 019-8583575Nama saya Zarina Binti Ismawi. Saya Pengedar Shaklee Sibu Sarawak di kawasan Sibu, Bintangor, Sarikei, Mukah, Oya, Dalat dan Daro. Saya juga melakukan pengeposan ke seluruh Malaysia. Boleh hubungi nombor telefon saya iaitu 019-8583575.Bagaimana Saya Terjebak dengan Virus Shaklee..?

Sewaktu masih single, saya selalu mengalami migrain yang teruk sehingga muntah-muntah. Disamping itu saya menghidap anemia(kekurangan darah merah) disebabkan selalu heavy menses setiap bulan. Saya pernah menjalani tranfusion blood sebanyak 2 pain dimasukkan dalam badan saya. Seminggu juga kena warded. Selain itu, saya sering terkena gastrik yang teruk sehingga saya nyaris pengsan. Masa tu, saya sekadar bergantung dengan ubat hospital sahaja.


Sehinggalah bulan oktober 2016, semasa melahirkan anak sulung saya secara emergency czer, saya memutuskan untuk mengambil Sustained Release Vitamin C shaklee untuk mempercepatkan proses luka czer saya. Alhamdulillah, luka czer saya cepat sembuh dan badanpun rasa bertenaga walaupun berjaga malam untuk susukan baby saya. Selepas itu, saya mengambil ALFALFA dan Esp sebagai milk booster dan pekatkan air susu. InshaAllah, saya berazam untuk memberikan Breast Feeding anak saya selama 2 tahun penuh.TESTIMONIAL SET MENYUSU SAYA

Disamping mengambil SET MENYUSU SHAKLEE, saya juga mengambil SET KURUS shaklee. Disebabkan berat badan naik dari 58kg ke 82kg semasa pregnant, menyebabkan saya berazam untuk turunkan berat badan. Alhamdulillah, saya mampu turunkan berat badan hampir 20kg dalam masa 3 bulan lebih. Program Detoks shaklee juga sangat membantu. Alhamdulillah, sejak saya konsisten mengamalkan shaklee, saya dah bebas dari migrain, senggugut, anemia dan gastrik.TESTIMONIAL SET KURUS SHAKLEE

Bagi anda yang sedang mencari produk shaklee khas untuk hamil, berpantang, bersalin czer atau penyusuan. Atau mencari set anemia, gastrik, senggugut, sembelit serta set kurus. Tidak lupa untuk kesihatan seharian, kecantikan lelaki dan wanita, perancangan kehamilan, menjarakkan hamil, serta lain-lain permasalahan, sangatlah dialu-alukan untuk menghubungi saya untuk sesi konsultasi. InshaAllah, saya akan berusaha memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Direct Wassap saya di:Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau berminat untuk mengetahui tentang update terkini tentang produk shaklee, jemputlah follow saya di:
Labels: , , , , , ,