Cara Merawat Kencing Kotor Supaya Segera Sembuh

" Kencing kotor " adalah istilah yang digunakan dalam merujuk makna jangkitan kuman dalam air kencing. Tanda-tanda berlakunya jangkitan kuman adalah kerap membuang air kencing walaupun sedikit, rasa ngilu semasa proses membuang air kecil, rasa tidak puas kencing, rasa tidak dapat menahan air kencing dan sebagainya.

Antara individu yang kerap terkena kencing kotor adalah wanita hamil, pesakit yang dimasukkan alat salur kencing sebelum dan selepas pembedahan(saya pernah!). Selalunya Doktor akan memberikan antibiotik. Sebelum dan semasa hamil dulupun saya pernah mengalami kencing kotor. Warna air kencing tersangatlah keruh. Bahagian bawah abdomen saya terasa ngilu sangat. Doktor memberikan saya ubat antibiotik dan menyuruh mengambil air kosong dengan sebanyak yang mungkin.
Image result for wanita hamil kencing kotor

BAHAYAKAH KENCING KOTOR BAGI IBU MENGANDUNG..??

SELAIN UBAT HOSPITAL, ADAKAH CARA LAIN LAGI UNTUK MENGHILANGKAN GEJALA KENCING KOTOR..??

ADA!!

GARLIC SHAKLEE


Image result for GARLIC SHAKLEE
Garlic bertindak sebagai antibiotik semualajadi yang membantu dalam membunuh kuman di dalam air kencing. Selain itu, khasiat ALFALFA juga tidak dapat disangkal.

Image result for alfalfa shaklee


SEJAUH MANAKAH IANYA MAMPU MEMBANTU ANDA..???Image result for TESTIMONI KENCING KOTORJOM DAPATKAN 2 PRODUK YANG MAMPU MEMBANTU MASALAH ANDA INI SEKARANG JUGA!


BAGAIMANA..?HANYA KLIK BUTANG DI BAWAH!

ATAU ANDA BOLEH MENGHUBUNGI SAYA Direct di:


Labels: , , , , ,