Peluang Hebat Bisnes Online Modal RM69 sahaja

Image result for bisnes online

Betul ke bisnes online menguntungkan..??
Macam tak percaya je.

Ha.!

Dulupun saya berfikir macam ni jugak. Rasa macam mustahil sangat dapat buat bisnes online. Saya tak ada duit banyak nak buat modal. Saya macam tak ada masa nak promote-promote produk. Saya ada kerja hakiki. Macam-macam ayat keluar dari rangka minda sedar saya.

TAPI. 

TAPI.

Once saya dah terjebak dengan bisnes SHAKLEE . Fuh! rasa mimpi je dapat bonus 3-4 angka setiap bulan. Orang lain sengkek tengah bulan, kita satu keluarga boleh relax-relax sedut nafas lega. Alhamdulillah!

Awal-awal kenal shaklee ni, untuk makan sendiri je. Tak terfikir lagi nak serius bisnes. Daftar ahli sebab nak dapat harga murah beli barang je. Mana tak murah weh, diskaun 15-20% setiap produk. Banyak iteww!


BISNES SHAKLEE NI MACAM MANA..??

Konsep dia mudah sangat.
Anda tak perlu simpan stok. 
Tak perlu modal nak beli stok banyak-banyak. 
Kiranya zero modallah kan. 
Sayapun bermula dengan zero modal tau!


Prosesnya mudah.

Ada customer nak order.
Mereka bank in kan duit ke akaun kita.
Then proceed.

Nak post barang macam mana pulak..?


Anda ada dua pilihan:

1. Nak shaklee postkan ke alamat customer terus

atau

2. Anda yang akan postkan ke alamat customer.

klik


www.shaklee2u.com.my

je awak.






UNTUNG MACAM MANA PULAK..??

Untungnya ada 2.


1. Untung Runcit.
2. Bonus yang shaklee kreaditkan ke akaun kita setiap 15 haribulan untuk next month.


Image result for WOW

BEST TAK..??!!


Jom!

,dengar cerita orang dah lama berjaya menjana 4 angka ke atas ni pulak. Orang hebat kena follow rapat-rapat!


Bisnes Shaklee Penipu? Isk3. Tak Percaya? Tengok Ni from iReach HD on Vimeo.



Anda berminat nak join bisnes online di bawah TEAM HEBAT saya..?


Hubungi saya dengan segera!

Saya akan bimbing anda biarpun zero knowledge dan zero modal!


Ramai dah yang berpeluang menjana 3 angka keatas bersama Team hebat Saya!!

Anda bila lagi..??










Labels: , , ,