Apa Itu Vivix ShakleeVIVIX


Merupakan produk shaklee yang paling mahal. Ianya tidak menghairankan kerana kandungan bahannya yang super tip top serta melalui kajian yang sangat ketat. Apakah BAHAN UTAMA menghasilkan VIVIX ni..?

4 bahan utama vivix adalah:

1) MUSCADINE GRAPE

Anggur hebat ini adalah satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih dari 1 kromosom, yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polifenolnya dan berpotensi untuk dimanfaatkan dalam kesihatan. Ia juga mengandungi asid allergik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri yang mampu menghentikan kimia penyebab kanser. anti virus dan anti bakteria.

Setelah dilakukan kaji selidik tambahan, jenis anggur hebat yang paling musatajab ini dikenal pasti. Seterusnya kumpulan ini bersama dengan ahli sains dari Universiti Georgia, membangunkan 1 proses ekstraksi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstark yang bermutu tinggi dalam aktiviti biology tertinggi seperti yang ditunjukkan dalam beberepa siri ujian makmal untuk anti penuaan. Untuk mencipta profil polifenol yang kuat di dalam VIVIX, ahli sains menggabungkan RESVERATROL yang lampautulen dengan ekstrak anggur yang ehbat ni. Elderberry Eropah dan Lobak Ungu. Campuran inilah yang bertanggungjawab dalam banyak tindakan unik anti-penuaan sellular VIVIX.

2)PURPLE CARROT

Ianya adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk caretonoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab, Anthocyanins adalah yang bertanggungjawab dalam memberikan warna merah menyala, biru dan ungu pada buah dan sayuran. Berry mengandungi banyak anthocyanins, terutama sekali bluberry yang mengandungi aktiviti antioksidan yang teramat tinggi.

Asid klorogenik adalah antioksidan yang paling banyak di dalam semua jenis lobak. Asid ini dipercayai bertanggung jawab dalam mengurangkan paras gula pesakit Diabetis yang dikaitkan dengan pengambilan kopi. Sejak kebelakangan ini, kajian telah menunjukkan anthocyanins mempamerkan banyak aktiviti biologi termasuk antioksidan, anti radang, anti mikrobial dan anti carcinogen. Tambahan pula, ia juga membapemrkan kesan pada salur darah, platelet dan lipoprotin yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.
3)ELDERBERRY(SAMBUCUS NIGRA)

Salah satu dari manfaat elderberry adalah keberkesanannya dalam mengubati simptom flu, terutama sekali influenza B. Berry mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat. Jadi, ianya mampu mengukuhkan sistem imun untuk melawan jangkitan virus dan bakteria. Pada masa yang sama, Elderberry sangat kaya dengan sebatian yang kita namakan anthocyanin yang memberi kesan anti-radang, ia juga dapat mengurangkan simptom seperti sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza.

Walau bagaimanapu, Elderberry jug kaya dengan vitamin A, B dan C serta nutrien seperti asid amino,carotenoid, tannin dan rutin. Ianya juga bagus untuk jangkitan yis,asma, batuk, sesak hidung, dada serta diabetes. Ia juga mampu merendahkan tahap kolesterol LDL. Kesimpulannya, Elderberry mampu memberi perlindungan kepada penyakit kardiovascular dan jantung termasuk stroke, dan serangan jantung. Ia juga mampu mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

4)POLYGONUM CUSPIDATUM

Juga dikenali sebagai Knotweed Jepun, adalah tumbuhan perenial yang besar dan berasal dari Asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Ianya adalah sumber komersial RESVERATROL  yang juga terdapat dalam ekstrak kulit anggur merah dan juga biji anggur merah.

Manfaatnya banyak untuk anti-penuaan. Ahli sains banyak melakukan ujian makmal dan merumuskan bahawa RESVERATROL membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol,merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet, dan mengurangkan berat badan.BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN VIVIX SHAKLEE....? 


JOM! APA TUNGGU LAGI.?

atau anda boleh menghubungi saya di:


Labels: , , ,